18 milionë përmbajtje janë hequr nga Facebooku dhe Instagrami që nga fillimi i pandemisë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga fillimi i pandemisë deri në prill 2021, kompania Facebook dhe Instagram hoqën më shumë se 18 milionë përmbajtje globalisht në shkelje të politikave të dezinformimit për Covid-19.

“Covid-19 vazhdon të jetë një problem i madh i shëndetit publik, kështu që ne jemi të përkushtuar t’u japim njerëzve qasje në informacione autoritare, përfshirë informacionin e…

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy