Amazoni shkurton izolimin për punëtorët e prekur me COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Amazon.com të premten u ka thënë punëtorëve se duhet të izolohen vetëm për një javë pas testimit pozitiv për COVID-19, në vend të 10 ditëve, pas udhëzimeve të përditësuara shëndetësore të SHBA-së.

Varianti Omicron i koronavirusit ka shkaktuar një rritje të rasteve në Shtetet e Bashkuara dhe mungesa të punëtorëve në shkolla, linja ajrore dhe biznese….

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy