BE-ja do t’i detyrojë Googlen dhe Metan të heqin pornografinë e fëmijëve në internet

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Googlet, Metas dhe ofruesve tjerë të shërbimeve në internet do t’u kërkohet të heqin pornografinë e fëmijëve në internet, sipas rregullave të propozuara nga Komisioni Evropian, raportoi Reuters të mërkurën.

Kompanitë që nuk respektojnë rregullat do të përballen me gjoba deri në 6 për qind të të ardhurave të tyre vjetore.

Ekzekutivi i BE-së tha se propozimi i…

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy