Çmimi e Bitcoin bie në nivelin më të ulët

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Çmimet e Bitcoin kanë rënë në nivelin e tyre më të ulët në muaj pas komenteve nga Rezerva Federale e SHBA.

Kriptomonedha ra në vlerë nga 47,000 dollarë në fillim të kësaj jave në më pak se 42,000 dollarë.

Kjo erdhi disa minuta nga mbledhja e Rezervës Federale, e cila sugjeroi se mund të rrisë normat e interesit.

Ngjarjet politike në Kazakistan kanë ngritur gjithashtu shqetësime për kapacitetin e rrjetit.

Advertisement

Për shkak të natyrës së tij globale dhe të decentralizuar, është e vështirë t’i atribuosh një rritje ose rënie të çmimit të Bitcoin një shkaku të vetëm. Por shumë komentues kanë vënë në dukje mbledhjen e dhjetorit të Rezervës Federale si një faktor.

Procesverbali tregon se banka qendrore e Amerikës mund të rrisë normat e interesit më shpejt se sa kishin parashikuar disa dhe të shesë disa nga asetet e saj.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy