Fundi i një epoke për “pionierët” e internetit, shiten kompanitë Yahoo dhe AOL

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bota e informacionit dhe mediave elektronike po ndryshon me ritme që do të ishin të paimagjinueshme vetëm 10 vite më parë. Markat që u shndërruan në simbol global të fillimeve të epokës digjitale, tashmë po luftojnë për mbijetesë, të “shtypura” nga konkurrenca e fortë e viteve të fundit, që tërheqin më shumë gjeneratat e reja.

Kjo po ndodh edhe me dy emra tejet te…

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy