Gjigantët e teknologjisë planifikojnë heqjen e fjalëkalimeve për kyçje në aplikacione

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjigantët e teknologjisë Apple, Google dhe Microsoft kanë njoftuar se duan të eliminojnë përgjithmonë nevojën për të vërtetuar shërbimet digjitale me anë të fjalëkalimeve (password).

Sipas raportit vjetor për shkeljet e të dhënave kibernetike, 80% e tyre shkaktohen ende nga fjalëkalime të pasigurta dhe kredenciale të dobëta.

Siç shpjegohet në një shënim…

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy