Google paguan miliarda dollarë Applen që të mos krijojë motor të kërkimit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Apple ka një marrëveshje me Googlen, ku gjiganti i iPhone nuk do të zhvillojë një motor kërkimi përsa kohë Google paguan për të qëndruar opsioni kryesor i kërkimit në ‘browserin’ Safari.

Një padi dërguar pranë një gjykate në Kaliforni thotë se Apple, Google dhe shefat e tyre janë përfshirë në një marrëveshje e cila dëmton ligjet amerikane të…

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy