Instagrami përforcon sigurinë e llogarive të adoleshentëve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Instagram do t’i bëjë llogaritë e përdoruesve adoleshentë “private”, si parazgjedhje dhe të mbrojtura më mirë nga keqbërësit e mundshëm, nën shqetësimin për rreziqet që lidhen me përdorimin e rrjeteve sociale nga fëmijët dhe adoleshentët.

Nga kjo javë, llogaritë e krijuara nga të rinjtë nën moshën 16 vjeç (ose edhe 18 në disa vende) do…

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy