Inteligjenca artificiale e dallon depresionin edhe te zëri

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Është prezantuar softueri i bazuar në inteligjencën artificiale i cili “dëgjon” depresionin në zërat e njerëzve duke i lejuar ata të diagnostikojnë dhe paralajmërojnë në kohë kur çrregullimet depresive kanë arritur nivele të rrezikshme.

Kjo risi e teknologjisë u paraqit në takimin e 180-të të Shoqërisë Akustike të Amerikës, nga Carol Espy-Wilson, nga…

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy