Italia themelon Agjencinë e Sigurisë Kibernetike me 300 ekspertë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një ekip prej 300 ekspertësh me buxhet prej 530 milionë euro deri në vitin 2027 për të mbrojtur Italinë nga rreziku kibernetik. Këto janë shifrat e Agjencisë Kombëtare të Sigurisë Kibernetike, e krijuar me një dekret të nënshkruar nga kryeministri Mario Draghi dhe i miratuar nga Këshilli i Ministrave.

Emri aktualisht më i akredituar është ai i Roberto Baldonit.

”Prishja e rrjeteve dhe…

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy