Me iOS 16, përdoruesit mund të anashkalojnë verifikimet CAPTCHA

Pinterest LinkedIn Tumblr +

iOS 16 do të ndihmojë përdoruesit të anashkalojnë sistemet anti-bot CAPTCHA që qëndrojnë mes përdoruesit dhe formave të identifikimit nëpër uebsajte.

Konkretisht iOS 16, iPadOS 16 dhe macOS Ventura kanë “Private Access Token” që bën të mundur kapërcimin e CAPTCHA-s në disa aplikacione dhe uebsajte.

Funksionaliteti i quajtur “Enable an Automatic Verification” përdor…

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy