NASA kërkon ide për një reaktor bërthamor në hënë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nëse dikush ka një ide të mirë se si të vendoset një termocentral me ndarje bërthamore në hënë, qeveria e SHBA-së dëshiron të dëgjojë për të.

NASA dhe laboratori më i lartë federal i kërkimit bërthamor të vendit bënë të premten një kërkesë për propozime për një sistem energjie sipërfaqësore me ndarje.

NASA po bashkëpunon…

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy