Teknologji

Teknologji

Bie Facebooku dhe Instagrami

Facebooku dhe Instagrami kanë rënë nga sistemi, kanë raportuar mijëra përdorues të këtyre rrjeteve sociale në Downdetector.  Përdoruesit janë ankuar se…

1 2 3 4 5 87