TikTok-u krijon aplikacion për aplikim për punë përmes tij

Pinterest LinkedIn Tumblr +

TikTok-u është duke testuar një aplikacion të punës i cili u mundëson përdoruesve të tij që të aplikojnë direkt me përmbledhje videoje, në kompanitë si Chipotle, Targer dhe Shopify.

Programi i quajtur “TikTok Resumes” buron nga përmbajtja që është shfaqur organikisht në platformë, si #CareerTok, dhe iniciativat e qëllimshme të kompanisë për të ndikuar tek…

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy