Vendimi i WhatsApp-it shkakton reagim të ashpër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aktivistët kanë reaguar ashpër ndaj kompanisë së rrjeteve sociale, Meta, për uljen e moshës për përdoruesit e WhatsAppit nga 16 në 13 vjeç në Britani dhe Bashkimin Evropian. Ndryshimi u lajmërua në shkurt dhe hyri në fuqi të mërkurën. Grupi për mbrojtjen e fëmijëve nga…

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy