WhatsApp jep zgjidhjen për “të hequr qafe” grupet e vjetra

Pinterest LinkedIn Tumblr +
WhatsApp jep zgjidhjen për “të hequr qafe” grupet e vjetra

WhatsApp, tanimë ka gjetur një zgjidhje të re për të “hequr qafe” grupet e vjetra, për të cilat vendosi të caktojë një lloj date skadimi për ato të krijuara nga përdoruesit prej shumë kohësh.

Ky funksion, i quajtur ‘grupe në skadim’, do të shpëtojë shumë njerëz nga grupet e papërdorura.

I testuar në WhatsApp iOS beta, funksioni do të kërkojë të krijojë një javë, një ditë ose një opsion të personalizuar të datës për grupet e krijuara.

Kështu, grupi do të fshihet nga të gjithë përdoruesit kur të vijë data e skadimit. Nëse dëshironi ta përdorni grupin për një kohë të gjatë, do të mund të çaktivizoni funksionin e datës së skadimit.

Advertisement

Por, funksioni i grupit me kohë do të jetë i disponueshëm vetëm për përdoruesit që e kanë aktivizuar këtë cilësim.

Me fjalë të tjera, kur skadon koha e caktuar nga personi që përdor tiparin ‘Grupet e skaduara’ në grup, ai do të mund të largohet vetëm dhe pjesëmarrësit e tjerë mund të qëndrojnë nëse dëshirojnë.

Funksioni është aktualisht në testim beta dhe ka të ngjarë të përdoret në përditësimin tjetër të WhatsApp.


whatapp 1280x705

Advertisement

Zbulohen 5 ndryshimet e mëdha që po përgatit “Whatsapp”-i

Advertisement


whatsapp 1 1280x720

Advertisement

WhatsApp bëhet “i padukshëm”, vjen funksioni i ri për t’u fshehur nëse jeni në linjë


whatsapp 1280x720

Advertisement

Whatsapp prezanton avatarë të animuar për video thirrje

Advertisement

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy