“Dokument sekret, Moska dëshiron të nënshtrojë Minskun”

Pinterest LinkedIn Tumblr +
“Dokument sekret, Moska dëshiron të nënshtrojë Minskun”

Rusia ka pasur si objektiv konkret nënshtrimin dhe inkorporimin gradual te Bjellorusinë  nen diktatin e saj deri në vitin 2030.

Kjo është ajo që del nga një dokument sekret i administratës ruse, i publikuar nga mediat gjermane Sueddeutsche Zeitung, WDR dhe NDR në Gjermani.

Shërbimet perëndimore te inteligjences, sipas mediave gjermane, e konsiderojne dokumentin autentik.

Qëllimi e objektivave ruse do të ishte arritja e themelimit të një shteti të përbashkët nën udhëheqjen ruse.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy