Erdogan i vendosur: Në vitin 2023, Turqia do të jetë një vend më i fuqishëm

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan deklaron se Turqia do të bëhet një qendër globale e prodhimit dhe teknologjisë.

Gjatë fjalës së tij në ceremoninë e hapjes së Qendrës Teknologjike MESS në Stamboll, udhëheqësi turk tha se: “Jemi të përkushtuar për ta bërë Turqinë, qendrën e tre kontinenteve, një qendër globale të prodhimit dhe teknologjisë. Në vitin 2023, do të hyjmë si një vend më i fuqishëm në planin ekonomik, ushtarak, politik dhe diplomatik.”

Ndër të tjera, ai theksoi se Turqia është një hap më pranë arritjes së qëllimit të saj për zhvillimin e teknologjive novatore.

Erdogan i vendosur: Në vitin 2023, Turqia do të jetë një vend më i fuqishëm shkruan Vizion Plus.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2020 Struga.info | Privacy policy