180 gjoba për shoferët në Shkup, 34 për vozitje të shpejtë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria e Punëve të Brendshme informon se gjatë ditës së djeshme (19.08.2022) ka vazhduar me kontrollet e intensifikuara në fushën e trafikut.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 180 gjoba, nga të cilat 34 sanksione për drejtim të automjetit mbi shpejtësinë e lejuar, 13 masa për drejtim të automjetit pa patentë shofer, 19 sanksione për vozitje nën ndikimin e alkoolit.

“Janë vendosur tetë gjoba për përdorimin e celularit, 10 sanksione për automjete të paregjistruara, nëntë masa për kalim sinjali të mbyllur (semafor të kuq)”.

“Kontrollet e përfocuara të veprimit vazhdojnë. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e qarkullimit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe të kontribuojmë së bashku për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB Maqedoni.

Advertisement

180 gjoba për shoferët në Shkup, 34 për vozitje të shpejtë shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy