30 të arrestuar për shkelje të orës policore në 24 orët e fundit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjatë 24 orëve të kaluara, janë regjistruar 39 persona në të gjithë vendin që nuk kanë respektuar ndalimin e lëvizjes, dhe 30 prej tyre janë arrestuar, 9 të tjerë u janë marrë të dhënat dhe do të ndiqen penalisht.

Po ashtu, në lidhje me masën për mbajtjen e detyrueshme të maskave ​​mbrojtëse, janë regjistruar 28 persona që e kanë shkelur këtë masë.

Në 24 orët e fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë Veriore, 196 personave u janë dhënë vendime për izolim, dhe 24 persona kanë nënshkruar deklarata për vetë-izolim.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy