Ahmeti: Bashkërisht të marrim përsipër të ruajmë artikulimin ndërkombëtar të gjuhës maqedonase

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, përmes një video-mesazhi ka uruar ditën e shenjtorëve “Kiril dhe Metodi”.

Ahmeti thotë se bashkërisht duhet të marrim përsipër të ruajmë artikulimin ndërkombëtar të gjuhës maqedonase

“Në frymën e shoqërisë multietnike që po ndërtojmë së bashku, le të kujtojmë në këtë ditë të rëndësishme se bashkërisht marrim përsipër obligimin që ta ruajmë, ushqejmë dhe avancojmë artikulimin ndërkombëtar të gjuhës maqedonase në të njëjtën mënyrë siç bëjmë për veçantinë e identitetit maqedonas”, Ahmeti thotë në videomesazh.

Advertisement

Video: KlanM

Ahmeti: Bashkërisht të marrim përsipër të ruajmë artikulimin ndërkombëtar të gjuhës maqedonase shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy