Angellov: Garevskit të mos i inkurajojë qytetarët të kalojnë urën “Belalica”, nuk është e sigurt për kalim

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Personi i parë i Qendrës për Menaxhimin e Krizave (QMK), Stojançe Angellov, ka dërguar mesazh nga profesori Mihail Garevski, i cili thotë se është e sigurt të kalohet mbi urën “Bellasica”, të cilës i ishte djegur 13 ditë më parë.

“Qyteti i Shkupit, nga i cili jeni angazhuar për vlerësimin e dëmeve në urën e djegur të “Bellasicës”, menjëherë pas zjarrit ka vendosur ndalimin e lëvizjes së automjeteve dhe këmbësorëve në këtë urë. Derisa të hiqet ndalimi, në urë nuk lejohen të lëvizin as automjetet dhe as këmbësorët.

Nëse nuk jeni të sigurt se ura është e sigurt, ju lutemi mos i inkurajoni qytetarët që ta kalojnë atë”, ka njoftuar Angelov në rrjetet sociale.

Angellov: Garevskit të mos i inkurajojë qytetarët të kalojnë urën “Belalica”, nuk është e sigurt për kalim shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy