Arsovska: Shkupi është qyteti më i bukur në botë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetarja e Shkupit Danella Arsovska, sot deklaroi se tha se qyteti i Shkupit është qyteti më i bukur në botë.

Ajo gjithashtu tha se qyteti Shkupit nuk jep leje për ndërtime ilegale.

“Unë si kryetare e Qytetit të Shkupin mendoj se Shkupi është qyteti më i bukur në botë. Ne të gjithë duhet të punojmë që të kontribuojmë që Shkupi të jetë qytet më i sigurt dhe më i mirë për të jetuar”.

“Sa i përket ndërtimeve pa leje Qyteti i Shkupit nuk bën inspektime as nuk jep leje për ndërtim dhe për këtë nuk mund të flas”, tha Arsovska.

Advertisement

Arsovska: Shkupi është qyteti më i bukur në botë shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy