Dimitrov, Carovska dhe Sheqerinska kërkojnë apanazh

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ish-ministrat Nikolla Dimitrov, Mila Carovska dhe Radmilla Sheqerinska kërkuan apanazh.

Kjo do të thotë se nëse miratohet nga Kuvendi, ata do të vazhdojnë të marrin pagën ministrore për një periudhë prej 3 deri në 12 muaj, në varësi të mandatit ministror.

Javën e kaluar Kuvendi tashmë miratoi një apanazh 9-mujor për ish-ministrat Arianit Hoxha dhe Sedat Sulejmani.

Zoran Zaev, Venko Filipçe dhe Irena Stefoska deklaruan se nuk do ta shfrytëzojnë këtë të drejtë dhe se pas dorëheqjes nga Qeveria do të kthehen në vendet e mëparshme të punës./Telegrafi/

Advertisement

The post Dimitrov, Carovska dhe Sheqerinska kërkojnë apanazh appeared first on Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy