Drejtoria Doganore: Ndalohet plotësisht qarkullimi i mallrave në kufirin e Bogorodicë-Evzoni

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Drejtoria doganore njofton se për shkak të grevës së paralajmëruar dyditore të shërbimeve doganore në Greqi, në vendkalimet kufitare Bogorodicë-Evzoni, Dojran – Dojran dhe Medzhitlia – Niki do të ndërpritet plotësisht qarkullimi i mallrave, përveç mallrave që prishen.

Sipas drejtoria doganore, e cila i referohet informacionit të marrë nga Ambasada e Republikës së Greqisë në Shkup, qarkullimi i pasagjerëve do të lejohet periodikisht (orari i saktë nuk dihet), por udhëtarët këshillohen që gjatë kësaj periudhe të shmangin lëvizjen nëpër këto pika kufitare periudhë.

Drejtoria Doganore: Ndalohet plotësisht qarkullimi i mallrave në kufirin e Bogorodicë-Evzoni shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy