Durmishi: OBRM-PDUKM duhet të bisedojë me faktorin ndërkombëtar për ndryshimet kushtetuese

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Besar Durmishi nga VLEN nuk tregoi afatet që ky koalicion ka për realizimin e ndryshimeve kushtetuese me OBRM-PDUKM-në.

Durmishi në “Daily Click” tha se OBRM-PDUKM-ja duhet të bisedojë me deputetët e saj dhe faktorin ndërkombëtar.

“OBRM-PDUKM duhet të bisedon me deputetët e saj dhe faktorin ndërkombëtar. ne nuk jemi naivë politikë, pasi që ndryshimet kushtetuese bëhen me 2/3. 58 deputetë i ka OBRM-PDUKM, pjesë e programit e kemi integrimin në BE, ku duhet bërë ndryshimet kushtetuese.

Është kërkesa e jona, duhet t’i bindë qytetarët dhe votuesit e vet, por edhe deputetët. Që RMV pavarësisht dallimeve politike dhe etnike, ka vetëm një rrugë, vetëm një alternativë, dhe ajo është që të integrohet në BE përmes ndryshimeve kushtetuese”, tha Durmishi.

Advertisement

 

 

The post Durmishi: OBRM-PDUKM duhet të bisedojë me faktorin ndërkombëtar për ndryshimet kushtetuese appeared first on Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy