Dy bicikleta të vjedhura në Zvicër gjenden në Maqedoni

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Më datë 14.05.2020 në bazë të urdhërit të Gjykatës Themelore në Strumicë, pas informacioneve të shkembyera paraprake me policinw zviceranr, policia ka kryer kontroll në shtëpinë e 26 vjeçarit T.B. nga Novo Sella e Strumicës. Gjatë kontrollit janë gjetur dhe janë konfiskuar bicikletat GT Force dhe BMC FS01, të vjedhura në Zvicër. Policia po punon për ndriçimin e plotë të rastit.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy