Gjykata Penale-Shkup: Paraburgim për 6 policë, për 11 policë masa kujdesi

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Gjykata Penale-Shkup: Paraburgim për 6 policë, për 11 policë masa kujdesi

Policëve të arrestuar të Burgut të Idrizovës gjatë aksionit të djeshëm policor, Prokuroria u ka caktuar masën e paraburgimit dhe masën e kujdesit.

Lexo po ashtu
Prokuroria jep detaje për arrestimin e punonjësve të policisë në Maqedoni

Advertisement

Gjashtë prej tyre që kishin lejuar arratisjen e të dënuarit për vrasje, morën paraburgim prej një muaji, kurse 11 të tjerët, të cilët gjatë gjithë javës kishin lejuar që i burgosuri të shëtitet, morën masa kujdesi.

Gjykata ua ka marrë dokumentet e udhëtimit, ndalohen të largohen nga shtëpia dhe obligohen që të paraqiten në organet kompetente shtetërore.

Për 17 policët e burgut, Prokuroria zhvillon hetime nën dyshimin se kanë kryer vepra penale – mundësimin e arratisjes dhe lirimit të jashtëligjshëm të personit të dënuar.

Advertisement

Përt këto vepra penale, nga Prokuroria për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit sqarojnë se parashihen dënime deri në 10 vite.

Gjykata Penale-Shkup: Paraburgim për 6 policë, për 11 policë masa kujdesi shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy