“Higjiena komunale”: Mbetjet në Shuto Orizarë grumbullohen pa ndërprerje

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në territorin e komunës së Shkupit Shuto Orizarë, mbeturinat komunale në vazhdimësi grumbullohen dhe transportohen pa ndërprerje, njofton NP Higjiena Komunale-Shkup.

Ata theksojnë se mbeturinat grumbullohen në përputhje me dinamikën e përcaktuar me Planin operativ për ruajtjen e pastërtisë publike në zonën e Shkupit dhe me Programin operativ për grumbullimin dhe transportimin e mbeturinave komunale, të miratuar nga Këshilli i Qytetit. Shkupi.

“Lidhur me këtë, theksojmë se vetëm në periudhën 27 maj – 1 qershor 2024, ekipet e JP Higjiena Komunale-Shkup kanë marrë dhe transportuar gjithsej 130 tonë mbeturina komunale nga amvisëritë e Komunës së Shutos. Orizari”, sipas njoftimit nga NP Higjiena Komunale-Shkup.

The post “Higjiena komunale”: Mbetjet në Shuto Orizarë grumbullohen pa ndërprerje appeared first on Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy