Interpelanca për Mariçiqin dhe Nikollovskin sot në Kuvend

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot, Kuvendi i Republikës së Maqedonisë do të mbajë vazhdimin e seancës së 41-të, në rendin e ditës të së cilës janë projektvendimet dhe ligjet në disa fusha.

Deputetët do të shqyrtohen për Propozimin për zgjedhjen e anëtarit të Këshillit Shtetëror për Parandalimin e Delikuencës së të Miturve, Propozimin për emërimin e anëtarëve joekzekutivë të Këshillit të Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë së Veriut, ndryshimet në Ligjin për Mjekësia plotësuese dhe alternative dhe Ligji për ilaçet dhe pajisjet mjekësore, Projektligji i ndryshuar për ndryshimin e Ligjit për lundrimin në brendësi, Projektligji për ndryshimin e Ligjit për pastërtinë publike, si dhe ndryshimet në Ligjin për farërat dhe fidanët për bimët në bujqësi dhe Ligji për Konsolidimin e tokës bujqësore, të gjitha në leximin e dytë.

Pikat e fundit në rendin e ditës të kësaj seance janë interpelancat për punën e Ministrit të Drejtësisë Bojan Mariçiq dhe zv. kryeministrit për Anti-Korrupsion, Zhvillim të Qëndrueshëm dhe Burime Njerëzore Ljupço Nikollovski, të paraqitura nga deputetët e OBRM-PDUKM./Telegrafi/

Interpelanca për Mariçiqin dhe Nikollovskin sot në Kuvend shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy