Ka filluar rindërtimi i plotë i kampit të Livadishtës në Strugë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

EMV Molika filloi me rikonstruksionin e plotë të Autokampit të Livadishtës në Radozhdë të Strugës.

Aktivitetet kanë për qëllim ngritjen e cilësisë së shërbimeve dhe pasurimin e përmbajtjeve që ofron ky resort popullor në brigjet e liqenit të Ohrit. Synimi, siç thotë EMV, është që në prag të sezonit turistik veror, Livadishta më në fund të shndërrohet në një autokamp modern, me standarde evropiane.

Për herë të parë pas 50 vitesh nga ndërtimi i Kampingut të Livadishtës, po ndërrohet instalimi hidraulik dhe i kullimit, po rinovohen tualetet dhe kapitoli dhe ndërrohet instalimi i furnizimit me energji elektrike.

Të gjitha parcelat ndërtimore ekzistuese në autokamp do të rikonstruktohen. Karvanet funksionale në resort do të riparohen dhe ato që nuk mund të ofrojnë më akomodim cilësor do të hiqen. Të gjitha bungalot në kamp do të rinovohen dhe do të ndërtohen parcela të reja për rimorkio dhe tenda.

Advertisement

Një rikonstruksion të thellë do t’i nënshtrohen edhe restorantit në Autokamp, ​​ambientet sanitare dhe dhomat ndihmëse brenda objektit. Në kuzhinën e restorantit do të rinovohen të gjitha dhomat dhe sipërfaqet në përputhje me standardet e sigurisë ushqimore dhe do të futen risitë që do të pasurojnë ofertën për kënaqësi edhe më të madhe gastronomike buzë Liqenit të Ohrit.

“Plazhi në kampingun e Livadishtës do të marrë rërë të re, të imët, do të rregullohet zona në të gjithë kampin dhe do të rinovohen edhe terrenet sportive. “Pushuesit më të rinj në Livadishtë do të kenë hapësirë ​​adekuate për argëtimin dhe animimin e fëmijëve”, thotë EMV.

Duke respektuar detyrimet ndaj qiramarrësve të hapësirës në Autokampin e Livadishtës, EMV Molika i njoftoi ata për punimet ndërtimore-artizanale që kanë nisur në resort me shpresën që deri në fillim të verës të përfundojnë aktivitetet.

Pas rikonstruksionit të plotë të Hotel Molika, i pari pas 30 vitesh nga ndërtimi i tij, rikonstruksioni i kampingut të Livadishtës është projekti i dytë madhor i realizuar nga Shoqëria për Turizëm, Mikpritje, Rekreacion dhe Sporte EMV Molika.

Advertisement

Ka filluar rindërtimi i plotë i kampit të Livadishtës në Strugë shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy