Kasami: Në pranverë do të legalizohen të gjitha objektet fetare edhe objektet e kultit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Komunës, Bilall Kasami, gjatë inaugurimit të një pjesë së rrugës për te lagjja e vilave në Kodrën e Diellit foli, edhe për ngritjen e kryqit aty.

Kasami akuzoi se ata që sulmojnë komunën, nuk duan të shohin investimet që bën Komuna e Tetovës dhe akuzojnë komunën për kompetenca që nuk i takojnë asaj.

“Ata që nuk duan të shohin investimet që bën komuna e Tetovës, ata shohin shkaqe sesi të kritikojnë komunën për gjëra që nuk janë përgjegjësi e komunës”, u përgjigj Kasami.

Nga ana tjetër ai tha se në pranverë do të legalizohen të gjitha objektet fetare edhe objektet e kultit në këtë komunë.

Advertisement

“Në planin urbanistik janë të përpara objektet fetare, kisha dhe xhamia me ç’ka besoj se do të rregullohet edhe çështja që ka të bëjë me legalizimin e këtyre objekteve fetare”, shtoi Kasami.

Kasami: Në pranverë do të legalizohen të gjitha objektet fetare edhe objektet e kultit shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy