Kasami sqaron situatën për çmimin e faturave të mbeturinave në Tetovë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami sot ka sqaruar situatën për faturat e mbeturinave në Tetovë, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Kasami njoftoi edhe çmimoret të cilat do të jenë për shtëpitë dhe banesat.

“Çmimet e shërbimeve komunale për të gjithë fshatrat e malësisë së Tetovës do të jenë 320 denarë. Kjo nënkupton vetëm shërbimi me mbeturinat, pra pa pastërtinë publike dhe ujin.

Për fshatrat e pollogut që përfshinë fshatrat Reçicë e Madhe, Reçicë e Vogël, Poroj, Xhepçisht, Falisht dhe Saraçinë shërbimi i menaxhimit me mbeturinat do të kushtojë 520 denarë”, njoftoi Kasami.

Advertisement

Kasami tha se ato persona që kanë nga dy banesa dhe nuk janë të banueshme do të paguajnë vetëm gjysmën e hapësirës si dhe një taksë prej 100 denarëve për çasje në sistem për furnizim me ujin e pijshëm dhe 100 denarë për pastërtinë publike.

Kasami poashtu njoftoi se qytetarëve faturat për muajin shkurt për ujin dhe kanalizimin do t’ju fshihen./Telegrafi/

 

Advertisement

 

Kasami sqaron situatën për çmimin e faturave të mbeturinave në Tetovë shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy