Kompensim prej 3000 denarë për qytetarët e RMV-së pakujdesshëm që dëmtojnë rampat

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Do të pasojnë gjoba për qytetarët e pandërgjegjshëm që dëmtojnë rampat e parkingjeve Fjala është për dëmshpërblim prej 3000 denarë, të cilët në të ardhmen do të mund të inkasohen nga NP “Biljanini Izvori” për të gjithë ata që bëjnë shkelje.

Duke qenë se kompania shpesh përballet me kosto për shkak të keqpërdorimeve nga përdoruesit e paskrupullt të parkingut që menaxhon, me ndryshimin e çmimores nga këshilli i bashkisë, NP tashmë do të mund të arkëtojë dëmin.

Nga video survejimi, firma publike do të përcaktojë regjistrimin dhe në rast të dëmtimit të madh do të thirret një person i aftë për vlerën e dëmit.

Burime nga Biljanina nënvizojnë se ka keqpërdorime në disa mënyra pa paguar parkingun, duke shtuar se me video-përgjim do të përcaktohet nëse në një rast të caktuar do të aplikohet tarifë direkte apo do të ngrihet një çështje gjyqësore.

Advertisement

The post Kompensim prej 3000 denarë për qytetarët e RMV-së pakujdesshëm që dëmtojnë rampat appeared first on Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy