Konfederata e Sindikatave të Lira paralajmëron protestë më 15 prill në Shkup

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Konfederata e Sindikatave të Lira paralajmëroi protestë për mes 15 prill për shkak të situatës aktuale në shtet në lidhje me të drejtat e punëtorëve.

Vendimi për protestë është marrë në organin më të lartë të sindikatës për 7 prill.

Protesta është paraparë të fillojë në bulevardin “Goce Dellçev”, do të kalojë nëpërmes Kuvendit dhe do të përfundojë para Qeverisë./Telegrafi/

Konfederata e Sindikatave të Lira paralajmëron protestë më 15 prill në Shkup shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy