Krahu i Selës në ASH do të bashkëngjitet me “Frontin Evropian”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ziadin Sela pas mbajtjes së Kuvendit Qendror tha partia që drejton ai do t’i bashkohet Fronit Evropian

“Në bazë të ofertës që e parashtrova para Kuvendit Qendror dhe duke spjeguar mundësitë e ASH-së në këtë situatë, Kuvendi Qendror i ASH-së i tha po ofertës për t’u bërë pjesë e “Frontit Evropian””, tha Sela.

Ai shtoi se arsyeja e këtij koalicionimi është anëtarësimi sa më i shpejtë i Maqedonisë në Bashkimin Evropian.

“Ne jemi të gatshëm ashtu si në të kaluarën edhe tash, të mos i ikim përgjegjësisë dhe Aleanca për Shqiptarët të jetë faktor, ashtu siç ka qenë në të kaluarën”, tha Sela.

Advertisement

Sela po ashtu theksoi se për shef Shtabi Zgjedhor, Kuvendi Qendror ka caktuar Tiron Jahjagën, zv.ministrin akutal të Mbrojtjes./Telegrafi/

Krahu i Selës në ASH do të bashkëngjitet me “Frontin Evropian” shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy