KRRE i publikon çmimet e derivateve të naftës për këtë javë në Maqedoni

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Komisioni Rregullator i Enegjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit miratoi vendimin me të cilin bëhet rritka e çmimit i shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0.26% në raporti me vendimin 26.04.2021.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe ЕUROSUPER BS-98, të EURODIZELIT (D-Е V) nuk ndryshojnë, respektivisht mbeten në të njëjtin nivel siç janë përcaktuar me vendimin për përcaktimin e çmimeve më të larta të shitjes me pakicë të derivateve të naftës dhe të lëndëve djegëse të transportit të datës 26.04.2021.

Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EURODISEL dhe të vajit ekstra për amvisëri rriten për 0.50 denarë/litër. Ulje ka edhe te çmimi i shitjes me pakicë të Мazutit М-1 SU për 0,149 den/kg dhe tani do të jetë 34,443 den/kg.

Nga data 05.05.2021, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Advertisement

Nga data 27.4.2021, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë për motorë EUROSUPER BS95 – 67,00 (denarë/litër)
Benzinë për motorë EUROSUPER BS98 – 69,00 (denarë/litër)
Naftë për motorë EURODIZEL BS (D-E V) – 59,50 (denarë/litër)
Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) – 58,50 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 34,443 (denarë/kilogram)./Telegrafi/

Advertisement

KRRE i publikon çmimet e derivateve të naftës për këtë javë në Maqedoni shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy