LSDM: Janë siguruar pagat për punonjësit në FSSH

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga LSDM thotë se janë në anën e punëtorëve dhe sindikatës dhe se është shqyrtuar kërkesa e UPOZ.

“Qeveria ka shqyrtuar kërkesën e Sindikatës së Punëtorëve nga Administrata, Organet Gjyqësore dhe Shoqatat e Qytetarëve (UPOZ) dhe është bërë rekomandimi i ri për vlerën aktuale të pikës për llogaritjen e pagës, me vlefshmëri nga 1 janari 2024 deri më 31 maj 2024”, shtojnë nga LSDM.

Nga LSDM thotë se më këtë janë të përfshirë edhe punonjësit e Fondit për Sigurim Shëndetësor.

“Kjo nënkupton sigurimin e masës së pagave të punonjësve të FSSH. Vendimi përfshin periudhën deri në zgjidhjen e përhershme, nga e cila sigurisht do të përfitojnë të gjithë punonjësit”, thonë nga LSDM./Telegrafi/

Advertisement

LSDM: Janë siguruar pagat për punonjësit në FSSH shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy