LSDM: Kryetarët e OBRM-PDUKM marrin 1500 euro rrogë ndërsa u ka borxh qytetarëve të Gazi Babës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Kryetarët e OBRM-PDUKM-së marrin 1500 euro rrogë, ndërsa godasin xhepat e qytetarëve me fatura më të mëdha për tatim në pronë dhe deri në 300%, por edhe për mbeturina, ujë, komunale.

Kryetarët e OBRM-PDUKM-së përderisa marrin rrogën prej 1500 euro, qytetarëve u shtrenjtojnë komunat, ujin dhe parkingun, e të tillë janë shembujt në komunat Prilep, Gjevgjeli, Manastir, Veles, Radovish, Zërnovci, Ohër dhe në komunat tjera të menaxhuara nga OBRM-PDUKM.

Kryetari i OBRM-PDUKM-së, Boban Stefkovski, merr 1500 euro pagë, ndërsa qytetarëve të Gazi Babës ua ka borxh edhe 5 milionë euro.

Është e qartë si dita, kryetarët nga OBRM-PDUKM nuk bëjnë asgjë për qytetarët, vetëm për veten dhe xhepat e tyre” thuhet në dekaratën e LSDM-së.

Advertisement

The post LSDM: Kryetarët e OBRM-PDUKM marrin 1500 euro rrogë ndërsa u ka borxh qytetarëve të Gazi Babës appeared first on Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy