Mijallkov del parakohe nga burgu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ish-drejtori i DSK-së, Sasho Mijallkov do të lirohet parakohe nga burgu. Vendimi u njoftua sot nga Gjykata Penale, pasi Apeli pranoi ankesën e tij dhe e ktheu rastin në shkallën e parë.

“Këshilli Penal pranë Departamentit kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit, duke vepruar me propozimin e drejtorit të burgut të Strugë për lirimin me kusht të të dënuarit S.M., pas mbajtjes së seancës publike, marrjes dhe shqyrtimit të dokumentacionit të plotë në pajtim me udhëzimet e Prokurorisë së Shkupit, Gjykata e Apelit ka marrë vendim me të cilin ka respektuar propozimin e Drejtorit të burgut.

Sipas vendimit, i dënuari me datë 25.12.2024 lirohet nga Sektori për Hetimet Penale të Strugës dhe konsiderohet lirimi me kusht deri më 25.04.2025”, njofton Gjykata Penale.

Mijallkov për rastin “Perandoria”, u dënua me tre vjet burg. Ai po vuan dënimin në burgun e Strugës, pasi ka ndërruar adresën e banimit. Është i punësuar si shofer për nevojat e burgut./Telegrafi/

Advertisement

Mijallkov del parakohe nga burgu shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy