MPJ: Në periudhën e ardhshme të realizohen udhëtime të shpeshta në relacionin Shkup – Sofje

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani këtë javë kishte komunikim me Ministren për punë të Jashtme të Republikës së Bullgarisë, Ekaterina Zahkarieva ku kishte rënë dakord që gjatë ditëve të ardhshme të shkëmbëhen propozime nga të dy palët për Planin Aksionar.

“Roli i përfaqësuesit special Buçkovski është që në mënyrë të rregulltë të udhëtojë për në Bullgari me qëllim që të ndjekë Planin Aksionar dhe nxitjen e bashkëpunimit me ministritë në vijim. Në këtë drejtim është e pritur që në periudhën e ardhshme të realizohen udhëtime të shpeshta në relacionin Shkup – Sofje”, thuhet në deklaratën e Ministrisë së Jashtme të RMV-së./Telegrafi/


Karakaçanov: Buçkovski javën tjetër vjen në Bullgari

Advertisement

MPJ: Në periudhën e ardhshme të realizohen udhëtime të shpeshta në relacionin Shkup – Sofje shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2020 Struga.info | Privacy policy