Ndryshim i përkohshëm i regjimit të komunikacionit në rrugën Prilep – Manastir

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga LAMM njoftojnë se në lidhje me projektin e rehabilitimit të trupit të rrugës në seksionin Prilep – Manastir, në rrugën shtetërore, do të ketë ndryshime të përkohshme në regjimin e komunikacionit. Nga data 27 mars 2024, pritet të ketë mbyllje të plotë të këtij seksioni, përcjell Telergafi.

Po ashtu, nga data 26 mars 2024, ora 14:15, do të ndërmerren masa të ndryshme në pjesën e autostradës A1/A2. Kjo për qëllim riparimin e këtij segmenti. Në këtë periudhë, komunikacioni do të kanalizohet dhe do të ngadalësohet në korsin e djathtë për parakalim, pastaj në korsin e mesëm për drejtim, dhe më pas në të majtën për parakalim për një gjatësi prej 1500m.

Ju lutemi të merrni parasysh këto ndryshime dhe të përkoordinoheni me kohën e udhëtimit tuaj për të shmangur ndonjë pengesë në qarkullimin rrugor. LAMM është në dispozicion për çdo informacion shtesë në lidhje me këto ndryshime. /Telegrafi/

Ndryshim i përkohshëm i regjimit të komunikacionit në rrugën Prilep – Manastir shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy