Në dhjetor në SPB Tetovë për çdo ditë është marrë nga një leje vozitje

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Analiza e kundërvajtjeve në komunikacion që bërë SPB Tetovë, tregon se të paktën një herë në ditë është marrë një leje vozitje.

Lejet e vozitjes merren për drejtim nën ndikimin e alkoolit si dhe për shoferin fillimtar i cili nuk ka respektuar kufizimet ligjore. Lejet po merrem po ashtu edhe për mosregjistrim të automjetit apo për vendosje të afisheve të zeza në automjet.

“Gjatë kësaj periudha  janë marrë 30 leje vozitje për shkak të kundërvajtjeve”, thotë zëdhënësi i SPB Tetovë, Marjan Josifovski.

Ndryshe, në dhjetor të vitit të kaluar, policët e këtij stacioni policor kanë gjobitur ndërmarrë 1.205 masa për dënimin e kundërvjatjeve./Telegrafi/

Advertisement

Në dhjetor në SPB Tetovë për çdo ditë është marrë nga një leje vozitje shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2020 Struga.info | Privacy policy