Në Maqedoninë e Veriut u ndalua hyrja e paligjshme e gjashtë emigrantëve nga Iraku

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një ekip mobil në në Departamentin e Kontrollit dhe Hetimeve ka parandaluar hyrjen e paligjshme të gjashtë emigrant nga Iraku gjatë kontrollit të një automjeti mallrash në hyrje të pikës kufitare Bogorodicë. Në të njëjtën kohë, për shkak të dëmtimit të shenjave doganore, është sekuestruar malli dhe mjeti motorik me ngarkesë në cilin fshiheshin emigrantët.

Rasti u zbulua pasi inspektorët e Departamentit të Operacioneve, gjatë një përzgjedhjeje për kontroll të detajuar të automjetit, vunë re modifikime në konstruksionin e jashtëm të fabrikës së automjetit, i cili lejon heqjen e kabllit dhe hapjen e pëlhurës pa dëmtuar doganën. vulë. Bëhet fjalë për një mjet mallrash me targa greke me drejtues shtetas grek.

Me hapjen e pëlhurës së gomuar në hapësirën e ngarkesave mes mallrave që transportoheshin, u zbuluan gjashtë emigrantët, të cilët i janë dorëzuar Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Malli ose gjithsej 23 tonë komposto pjeshke, traktori dhe gjysmërimorkio në vlerë të përgjithshme prej 2,3 milionë denarë janë konfiskuar përkohësisht. Procedura adekuate kundërvajtëse është paraqitur edhe në Gjykatën Themelore në Gjevgjeli për shkak të shkeljes së nenit 267 dhe 269 të Ligjit për Dogana. /Telegrafi/

Advertisement

Në Maqedoninë e Veriut u ndalua hyrja e paligjshme e gjashtë emigrantëve nga Iraku shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy