Në Shkup, regjim i veçantë trafiku për shkak të garës në rrugë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Shkup sot nga ora 08:30 deri në ora 10:30, për shkak të mbajtjes së garës rrugore, do të ndërmerren masa për regjim të veçantë të komunikacionit nga Njësia për siguri në komunikacionin rrugor në SPB Shkup.

Siç njofton SPB– Shkup, do të ketë regjim të posaçëm të komunikacionit nëpër rrugët që garuesit, të cilët kanë pozicion fillestar në bulevard “Ilinden” – lokacioni “Fontana”, do të lëvizin përgjatë rrugës “Ilinden”. “Nikola Parapunov”, më pas në kryqëzimin në bulevardin “Partizanski Ordshi”, në të djathtë (në drejtim të Gjorçe Petrovit) deri te ura e Vlajkos, ku kthehen në gjysmërreth dhe kthehen në të njëjtën rrugë deri te kryqëzimi me “. Ljubljanska”, ku kthehen në gjysmërreth dhe në të njëjtën rrugë kthehen në rrugën “Nikola Parapunov” dhe përgjatë bulevarsit të “Ilinden” deri në vijën e finishit në lokacionin Fontana në bulevard “Ilinden”.

SPB Shkup apelon qytetarët që të respektojnë urdhrat e zyrtarëve policorë në rrugët ku do të zhvillohet ngjarja.

The post Në Shkup, regjim i veçantë trafiku për shkak të garës në rrugë appeared first on Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy