OBRM-PDUKM: Ndryshime kushtetuese nën diktat nuk guxon të ketë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

OBRM-PDUKM në mbledhjen e Komitetit Ekzekutiv që u mbajt sot në mëngjes ka sjell vendim që të autorizoj kryetarin e partisë Hristijan Mickoski që të mos pranohen ndryshimet kushtetuese, nën diktat.

“Ndryshime kushtetuese nën diktat nuk guxon të jetë. Miratimi i ndryshimeve kushtetuese kur është i sulmuar identiteti kombëtar i popullit maqedonas, dhe kur kontestohet gjuha, historia dhe kultura nuk paraqet kurrfarë hapi përpara.

Komiteti Ekzekutiv i OBRM-PDUKM-së në emër të shumicës së qytetarëve kërkon një mundësi të barabartë njëjtë sikur që e kanë shtetet tjera kur qasen drejt integrimit në BE”, deklaroi nënkryetari i OBRM-PDUKM-së, Timço Mucunski.

OBRM-PDUKM: Ndryshime kushtetuese nën diktat nuk guxon të ketë shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy