Osmani: Këshilli i BE-së fton RMV-në që të hap nënkapitullin e parë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i Jashtëm i Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani njofton se Këshilli i BE-së ka ftuar vendin tonë për hapjen e klasterit të parë “Themelet”.

“Dje, Këshilli i BE-së e miratoi. Letrën me të cilën jemi të ftuar që t’i përgatisim Udhërrëfyesit për sundimin e së drejtës dhe për reformën në administratën publike për hapjen e Klasterit 1 – Themele.

Edhe një obligim tjetër i përfunduar me sukses që na shpie më afër në hapjen e klasterëve dhe kapitujve, në drejtim të integrimit të përshpejtuar në BE”, njoftojnë nga MPB./Telegrafi/

Advertisement

Osmani: Këshilli i BE-së fton RMV-në që të hap nënkapitullin e parë shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy