Prej nesër mund të përdoren kartelat studentore për transport publik falas

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prej nesër do të vazhdojnë të vlejnë kartelat vjetore të studentëve për transport publik falas, njoftojnë nga NQP-Shkup. Nga NQP-Shkup theksojnë se ndalesa për shfrytëzimin e kartelave për transport publik falas për nxënësit e shkollave të mesme dhe për të moshuarit është ende në fuqi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy