Protesta nga kompanitë private të transportit në Shkup që nga e hëna

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shkupi nga e hëna do të jetë pa kompani private. Arsyeja që kompanitë private do të ndalojnë transportin e pasagjerëve nga ora 10 e së hënës është se nuk kanë ndërmend të operojnë më.

Ata thonë se kanë marrë paradhënie vetëm në pesë javët e para pas arritjes së marrëveshjes dhe më pas asgjë për gati një vit.

Nuk bëhet fjalë vetëm për pagat, thonë transportuesit, por edhe shpenzime të tjera për trafikun në linjat e qytetit në Shkup. Prandaj, nga mëngjesi i së hënës do të fiken dhe qyteti do të mbetet sërish pa transportues privatë.

Më shumë se një vit më parë, metropoli mbeti pa transport publik pasi transportuesit privatë nuk lëviznin për disa muaj dhe autobusët e tyre u parkuan në bulevard. Katër muaj më parë edhe punonjësit e JSP-së e kanë ndërprerë punën me dy orë ndërprerje për shkak të vonesës së pagës.

Advertisement

The post Protesta nga kompanitë private të transportit në Shkup që nga e hëna appeared first on Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy