Publikohen çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0.42% në raport me vendimin e datës 25.7.2022.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 si dhe të vajit ekstra të lehta për amvisëri (EL-1) dhe të Mazutit M-1 SU nuk ndryshojnë.

Çmimi i shitjes me pakicë i EURODIZELIT (D-Е V) ulet për 2,00 den/l.

Nga data 28.7.2022, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Advertisement

EUROSUPER BS – 95 do të shitet për 95,50 (denarë/litër)

EUROSUPER BS – 98 do të shitet për 98,00 (denarë/litër)

EURODIZEL BS (D-E V) do të shitet për 94,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) do të shitet për 94,50 (denarë/litër)

Advertisement

Mazut М-1 SU do të shitet për 52,840 (denarë/kilogram)

Publikohen çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy